Apple Sales Training Online – Apple Product Professional

Test Your iPhone Knowledge 2016

Course #: TYKPHONE1601
Max Score: 3.000
 
1: What feature can customers use to easily share photos, videos, contacts and other files with nearby iOS devices?
Answer: AirDrop
Correct! With AirDrop for iOS, your customers can wirelessly share photos, videos, contacts and other files with nearby people who have an iOS device.
 
2: Which statement about the new A9 chip is TRUE?
Answer: The A9 chip improves overall CPU performance by up to 70 per cent compared with the A8 chip.
Correct! The A9 chip improves overall CPU performance by up to 70 per cent compared with the A8 chip.
 
3: What do customers need to do to get a new document into iCloud Drive?
Answer: Start a new document using an iCloud-enabled app on their iOS device.
Correct! iCloud pushes all your customer’s files to all their devices automatically.
 
4: Which new camera feature comes with iPhone 6s?
Answer: 4K video recording
Correct! iPhone 6s has 4K video recording – a resolution that’s four times higher than HD video.
 
5: What camera feature is unique to iPhone 6s Plus?
Answer: Optical image stabilization for video
Correct! Only iPhone 6s Plus has optical image stabilization for video.
 
6: A customer interested in switching to iPhone says that his current phone downloaded files without his permission. What can you tell this customer?
Answer: Apple reviews even- app to make sure it does what it says and to ensure that it keeps your data and phone secure.
Correct! Customers can rest assured that even,” app on the App Store is reviewed to make sure it does what it says and to ensure that it keeps a customer’s data and phone secure.
 
7: What’s an advantage of True Tone flash?
Answer: Customers can take more natural-looking photos in low light.
Correct! With True Tone flash, customers can take more natural-looking photos in low light.
 
8: Where is Touch ID fingerprint information for iPhone stored?
Answer: In a Secure Enclave within the phone’s chip
Correct! Fingerprint information is encrypted and stored securely in a Secure Enclave within the phone’s chip.
 
9: Which of these describes a way that customers can use Find My iPhone to view the location of their iOS device?
Answer: Log in to iCloud.com from any web browser
Correct! This is where customers can see the location of their iOS device.
 
10: How do customers get iMovie, GarageBand, Pages, Numbers and Keynote when they buy a new iPhone?
Answer: They get these apps free with the purchase of a new iPhone
Correct! This is how customers get iMovie, GarageBand. Pages. Numbers and Keynote on their new iPhone.
 
11: Which app has been improved with iOS 9, so customers can easily add checklists, photos, maps and weblinks?
Answer: Notes
Correct! Notes for iOS 9 has been improved, so customers can easily add checklists, photos, maps and weblinks.
 
12: What best describes the relationship between the A9 chip and the embedded M9 motion coprocessor?
Answer: The M9 motion coprocessor helps the A9 chip by monitoring and measuring sensor activity.
Correct! The M9 motion coprocessor gathers data from sensors inside iPhone.
 
13: What capacities are available for iPhone 6s and iPhone 6s Plus?
Answer: 16GB, 64GB and 128GB
Correct! These are the capacity options for iPhone 6s and iPhone 6s Plus.