Apple Sales Training Online – Apple Product Professional

Test Your iPad Knowledge 2016

Course #: TYKPAD1601
Max Score: 3.000
 
1: Which connector can customers use to sync and charge iPad?
Answer: Lightning
Correct! Your customers use the Lightning connector to sync and charge iPad.
 
2: Your customer creates a lot of Pages documents on his Mac and asks whether he can access those documents on an iPad. Choose the BEST response.
Answer: The iLife and iWork apps – including Pages- are free with your new iPad, so you can easily save files to iCloud Drive on Mac and access them on your iPad.
Correct! iCloud keeps your customers’ iLife and iWork files up to date across their devices, so they can work on their Mac or iPad seamlessly.
 
3: How much battery life do customers get when surfing the web over a cellular network on iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4 and iPad mini 2?
Answer: Up to 9 hours
Correct! With iPad Pro, iPad Air, iPad Air, iPad mini 4 and iPad mini 2 customers can surf the web for up to 9 hours over cellular data.
 
4: How much battery life for surfing the web on Wi-Fi, watching video, or listening to music do all five iPad models offer?
Answer: 10 hours
Correct! All iPad models deliver up to 10 hours of battery life.
 
5: How many pixels does the Retina display on iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4 and iPad mini 2 have?
Answer: 3.1 million
Correct! The Retina display on iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4 and iPad mini 2 has over 3.1 million pixels.
 
6: What’s a benefit of the anti-reflective coating on iPad Pro, iPad Air 2 and iPad mini 4?
Answer: iPad is easier to use in a variety of lighting environments.
Correct! Customers can enjoy iPad in any kind of light.
 
7: Which of these is a hardware feature that comes with iPad Pro, iPad Air 2 and iPad mini 4?
Answer: Touch ID
Correct! Touch ID is now available on iPad Pro, iPad Air 2 and iPad mini 4.
 
8: What do customers have to do to get the iLife and iWork files they create on iPad to appear on all their iOS devices and Mac computers?
Answer: Nothing, it happens automatically
Correct! iCloud keeps customers’ files up to date across all their devices.
 
9: Which of these is a feature of iPad mini 4 but NOT iPad mini 2?
Answer: Touch ID
Correct! iPad mini 4 comes with Touch ID and iPad mini 2 doesn’t.
 
10: What must customers do to get their iPad photos in their photo stream?
Answer: Nothing – it happens automatically.
Correct! Customers can take a photo on an iOS device or import photos from their digital camera onto their computer.
 
11: >Which sensor is exclusive to iPad Pro, iPad Air 2 and iPad mini 4?
Answer: Barometer
Correct! The barometer is exclusive to iPad Pro, iPad Air 2 and iPad mini 4.
 
12: Which of these statements about the Apple-designed A9X chip is TRUE?
Answer: The A9X chip has 64-bit desktop-class architecture that’s capable of gaming console-class graphics performance.
Correct! The A9X chip has 64-bit desktop-class architecture that’s capable of gaming console-class graphics performance that makes games and other apps much richer and more immersive.
 
13: Your customer travels frequently and needs to stay in constant contact with her team. She’s wondering what network connection options are available on iPad. Choose the BEST response.
Answer: iPad comes with Wi-Fi and cellular connectivity options.
Correct! A customer who needs to stay in constant contact should choose an iPad with Wi-Fi and cellular connectivity options.
 
14: A customer tells you that she’s interested in using iPad to stay in touch with family and collaborate with colleagues. Which of the following built-in apps should you show her?
Answer: FaceTime
Correct! Show this customer that FaceTime is a great way to stay in touch with family and to collaborate.
 
15: A customer wants an iPad mini but wonders whether she can do as much with it as with an iPad Air. Which is the best response?
Answer: “iPad mini delivers the full iPad experience.”
Correct! The best response is to tell this customer that iPad mini delivers the full iPad experience.
 
16: What’s the resolution of the Retina display on iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4 and iPad mini 2?
Answer: 2048 by 1536
Correct! iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4 and iPad mini 2 have 2048-by-1536 resolution.
 
17: Which Camera feature is exclusive to iPad Pro, iPad Air 2 and iPad mini 4?
Answer: Burst mode
Correct! Only iPad Pro, iPad Air 2 and iPad mini 4 have the burst mode feature in Camera.
 
18: Which statement best describes the difference between an iPad Smart Cover and an iPad Smart Case?
Answer: Smart Covers cover the iPad display and Smart Cases cover both the front and back of iPad.
Correct! Smart Covers cover the iPad display and Smart Cases cover both the front and back of iPad.
 
19: If customers lose their iPad, which iOS feature can they use to display their contact details and remotely lock or erase the device?
Answer: Find My iPhone
Correct! Customers can use Find My iPhone to locate a missing device on a map, remotely lock it, or erase all the data on it.